Welke kleuren moet ik matchen met neonroze?

Welke kleuren moet ik matchen met neonroze?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor een meisjesachtige geest is neonroze ongeëvenaard. Tussen de zoete evocatie van suikerspin en de retro-lucht die het aan het decor geeft, blijft het neonroze niet onopgemerkt. Prachtig geassocieerd met diepblauw of zwart, kan het worden verzwakt door de aanwezigheid van een meer gematigde toon, zoals taupe bruin. Het is ook heerlijk in een romantische en ultra vrouwelijke tinten van goed gehumeurde roze ondertoon.
Fotocredit: Designers Guild

Neon roze en diepblauw

Laat er geen vergissing zijn, mannen zijn niet ongevoelig voor neonroze, omdat het alleen verschijnt in vakkundig gemeten aanrakingen. Dus geen kwestie van vallen in het totale soort aardbeienkauwgomlook als je Prince Prince niet wilt zien wegschieten. Geassocieerd met een diepblauw, speelt neonroze de vrouwelijk-mannelijke kaart zonder valse toon. In een gemengde badkamer, de ouderlijke suite of zelfs de gezellige woonkamer, het brengt wat nodig is in goede humor en moderniteit en kan zelfs blijken te zijn elegant om te zwijmelen ...
Fotocredit: La Redoute

Neon roze en zwart

Vaarwel eentonigheid ... hallo opluchting en extravagantie dankzij het subtiele huwelijk tussen neonroze en zwart dat het essentiële wit voor de helderheid combineert. Met zo'n harmonie krijgt het decor een andere dimensie. Deze combinatie van tonen is niet te meisjesachtig of te conventioneel en past zowel bij een retro als bij een hedendaags universum. Om de designgeest te accentueren, kunnen we ons enkele objecten en meubels uit de prachtige Matière Grise-collecties aanbieden die gekleurd metaal een prominente plaats geven. Het atelier, de loft en het appartement in industriële stijl zijn allemaal universums die graag een positief-negatief punt met neonroze herbergen. Even neon en tijdloos, de neon roze en grijze harmonie is geschikt voor elke kamer in het huis, zelfs de slaapkamer van het kind.
Fotocredit: Dulux Valentine

Subliem roze en taupe huwelijk

Kleuren zijn ongeëvenaard om onze stemming te beïnvloeden. Het combineren van neonroze met taupe bruin of glanzend bruin creëert een decor dat zowel stimulerend als bevorderlijk is voor welzijn: een sfeer die geen ruimte laat voor apathie zonder echter verzadigd te raken. Deze harmonie van kleuren is ideaal in een veranda of de kamer van de ouders, plaatsen die bevorderlijk zijn voor rust. Het is ook geschikt voor de woonkamer die wijd open staat op een hoek van betoverende natuur. Rustiek meubilair in onbewerkt hout vindt daar natuurlijk zijn plek.
Fotocredit: La Redoute

Een tint rozen voor romantiek

Misschien willen we het leven in roze zien zonder te evolueren in een snoepdoos. Het is daarom beter om te kiezen voor een tinten rozen onderbroken door tonen van violet en parma om een ​​interieurdecoratie te verkrijgen die naar wens verfijnd, vrouwelijk en romantisch is. Van de slaapkamer van het meisje tot de moderne woonkamer, deze variatie van poederroze tot neonroze zal waarschijnlijk verleiden. We bevestigen de Boheemse geest met een vleugje zachtgroen voor een evocatie van lenteweiden waar we het ritme accentueren met enkele dieprode accenten die accessoires, decoratieve items en beddengoed zullen brengen.
Fotocredit: Designers Guild

Video: Hoe match je kleuren? De juiste kleding kleuren combinatie.


Opmerkingen:

 1. Faur

  Je vergist je. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 2. Enkoodabooaoo

  voor een lange tijd zul je op zoek zijn naar zo'n wonder

 3. Akijar

  Deze conditionaliteit, niet meer en niet minder

 4. Hawiovi

  Dit idee is verlopen

 5. Akijas

  Het interessante moment

 6. Earm

  Bravo, wat uitstekende boodschapSchrijf een bericht