De decoratie wordt gentrified

De decoratie wordt gentrified


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mode is een eeuwige vernieuwing. Na de eenvoud van de Scandinavische meubels en de natuurlijke uitstraling van het hout, beginnen we weer van weelde te houden. Pluche meubels, zacht tapijt en lederen sofa's komen terug. Een geest geïnspireerd door burgerlijke interieurs waar we van kwaliteit, duurzaamheid houden en waar we kennis waarderen. Terug op deze nieuwe trend die in het decor verscheen nadat hij was opgemerkt op de modecatwalks. Laten we gaan voor een zo chique decryptie!

Een nostalgie die zijn oorsprong vindt in de jaren 30 tot 70

De neo-burgerlijke inrichting is geïnspireerd op burgerlijke interieurs. Ze put haar stijl uit verfijning en edele materialen. Een stap terug die zich zorgen kan maken, maar die vooral welwillend wil zijn tegenover de consumptiemaatschappij, omdat het de traditie inneemt, het erfgoed waardeert en de voorouderlijke knowhow naar voren brengt.

Reden en kwaliteit hebben voorrang op hoe we consumeren

Het lijkt erop dat de manier om decoratie te consumeren verandert. Na het "klaar om te decoreren", beginnen we hier nader te kijken naar wat we kopen, met een duidelijke voorkeur voor "made in France" en voor alles wat een duurzaam aspect heeft. Provenances, hoogwaardige materialen en comfort staan ​​voorop als het gaat om het maken van keuzes. Voorkeuren die zich vertalen in decoratie door een meer assertieve stijl en door de terugkeer van tradities en knowhow. We wedden op de lange termijn en op objecten en meubels die we willen doorgeven aan toekomstige generaties zoals de burgerlijke traditie wil. We fantaseren dus over meubels met een ziel en een geschiedenis.

BCBG decor

Concreet resulteert de terugkeer van de neo-burgerlijke stijl in het gebruik van donkere kleuren op bronsgroen, kameelbruin, mosterdgeel of bordeauxrood. De kleuren weerspiegelen de kostbare materialen en zijn in uitgestorven tonen om weelde te verbeteren. Ze worden gemarkeerd door iriserende kleuren om het reliëf te accentueren. Goud, zilver en parel nemen het decor over voor een zeer glamoureuze touch.

Hoogwaardige materialen met nette afwerkingen

De stoelen van het type bank of fauteuil zijn van leer of zacht fluweel, de vloerbedekking is bedekt met bont, de lakens zijn van satijn, de gordijnen van zijde en het gelakte meubilair. Al deze elementen wekken een indruk van opzichtige luxe. In de keuken bewaren we de nieuwste apparatuur ten gunste van veilige waarden zoals Perceval-messen gemaakt in puur Franse traditie. Hout is aanwezig, maar deze keer in soorten zoals mahonie, walnoot of palissander. Raak geïnspireerd in Parijs : om deze stijl te proeven, ga naar het Saint James hotel, in een van de mooiste wijken van het 16e arrondissement. Dit grote burgerlijke huis is ingericht door de decorateur Bambi Sloan, die het stijl en grandeur geeft. Hôtel Saint James 43 Avenue Bugeaud, 75116 Parijs 01 44 05 81 81 Onze praktische video's

Video: LGR - The Sims 4 City Living Review


Opmerkingen:

 1. Kigal

  Mee eens, dat is het grappige antwoord

 2. Daunte

  Je geeft de fout toe. We zullen dit onderzoeken.

 3. Uptun

  Ik zal het ook heel interessant vinden.

 4. Heskovizenako

  de uitzonderlijke waanideeënSchrijf een bericht