Kustdecoratie: de te vermijden fouten

Kustdecoratie: de te vermijden fouten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Te vermijden fout: neem genoegen met een bereikgrafiek

Als we het hebben over decoratie aan zee, weet dat dit een echte stijl van decoratie is en niet alleen een vakantieradio.

Onnodig te bedenken dat een schilderij met uitzicht op de zee voldoende zal zijn om een ​​decor te creëren dat je laat reizen omdat je recht de muur in gaat. Het is dus ook nutteloos om uzelf te trakteren op een aquarium omdat u geen onderwerp meer bent!

De kuststijl is subtiel door de randen van de Middellandse Zee of de Atlantische Oceaan op te roepen volgens zijn voorkeuren dankzij goed gekozen kleuren en slechts een paar accessoires die de stranden herinneren. Blauwe, witte en gele tinten op de muren of voor uw decoratieve items. Natuurlijke materialen voor uw accessoires en uw meubels.

Te vermijden fout: enkele vakantieherinneringen vergeten

Als de meeste meubels en accessoires aan zee is op elk moment van het jaar te vinden en in alle decoratiewinkels zal een beetje authenticiteit ongetwijfeld cachet toevoegen aan uw interieur of op zijn minst een beetje nostalgie.

Het ideaal is daarom om breng kleine decoratie-accessoires terug van je laatste verblijf aan het water. Je kunt wat schelpen terugbrengen die je onder een klok in kaststijl plaatst, drijfhouttakken voor een natuurlijk tintje of een visnet om een ​​originele collage in je gang te maken.

Aan de andere kant verbannen we onmiddellijk kitsch-accessoires die in souvenirwinkels aan het strand zijn gekocht, omdat de kuststijl chic en elegant is. Het schelpbeeld of zelfs de vals gesneden vis zal veel te "grof" zijn om hun plaats in uw interieur te vinden.

Fout om te vermijden: overdrijven


En net zoals u uw accessoires goed kiest, we vermijden overdrijving !

Het is ook onnodig te zeggen dat we zand niet gebruiken voor de tafeldecoratie, noch ergens anders. En vooral spelen we de moderatiekaart.

Het idee is niet dat je interieur een zeeschelpmuseum wordt, noch dat de zeeankers langs je interieur lopen. Dolfijnen vergeten we ook. De opeenhoping van op zee geïnspireerde objecten op kitsch zal niet het verwachte effect geven.

Geeft de voorkeur aan de kuststijl voor te stellen met mariene kleuren bijvoorbeeld omdat het vooral het kleurenpalet is dat deze zeer speciale sfeer zal creëren en dat u op prijs stelt wanneer u op vakantie bent.

Je kunt elementen in je decoratie integreren die het leven aan de oceaan suggereren: een roeispaan, een gevlekte surfplank, oude vismanden of schepnetten die aan de muur hangen zoals schilderijen, enz.

Te vermijden fout: verwaarlozing van materialen

En omdat we het hebben over suggereren aan zee stijl, denk ook aan de materialen die je aan de stranden zullen herinneren.

Waarom kiest u niet voor een vloer met kiezels in de badkamer als u iets origineels wilt?

Wed in het algemeen op natuurlijke materialen door u bijvoorbeeld lichtgrijze houten meubels of fauteuils in natuurlijke vezels aan te bieden. Drijfhout is ook een geschikt materiaal voor decoratie aan zee. Je kunt het gebruiken om verlichting of kapstokhaken in je interieur te creëren.

Onthoud dat de kust zijn vooral een maagdelijke natuurlijke ruimte met ligstoelen en handdoeken en dat is wat u in uw interieur moet verbeteren om het hele jaar door van deze sfeer te genieten! Hier is er geen sprake van het reproduceren van een week vakantie, maar van het hele jaar genieten van de voordelen van het leven aan zee.


Video: De 5 grootste fouten die je dient te vermijden bij investering in vastgoed.