Het dressoir markeert zijn terugkeer

Het dressoir markeert zijn terugkeer

Een vergeten tijd, het dressoir markeert vandaag zijn grote terugkeer in ons interieur. Tegelijkertijd praktisch, ontwerp en decoratie, biedt het dressoir een grote verscheidenheid aan stijlen, past zich aan alle ruimtes aan en neemt het zelfs de Scandinavische trend over. Maar waarom dan dit grote rendement? En waarom is het zo aantrekkelijk voor ons? Decryptie van het "sideboard-fenomeen".

Het dressoir durft alle stijlen

Kleuren, materialen, afwerkingen ... Het dressoir speelt de diversiteitskaart om u beter te verleiden. Naast de klassieke kleuren, wit en zwart, is het dressoir bij Fly verkrijgbaar in een mooie matte grijs, een lichtblauwe lucht maar ook een felrood. Van de afwerking tot de basis, via de laden en de verschillende opslagruimten, de keuze aan materialen is enorm. Tussen metaal en vezelplaat, glanzend gelakt of mat gelakt, het dressoir biedt meerdere mogelijkheden en er is voor elk wat wils. Kortom, het dressoir heeft echt alles te behagen.

Het dressoir past zich aan uw interieur aan

Een echte decoratieve favoriet, het dressoir dressoir past zich aan elk interieur aan. En ja, niet erg hoog en ondiep (ongeveer 70 cm hoog bij 45 cm diep), het dressoir heeft een mooie lengte (gemiddeld 1 m 50) en laat je gerechten, tafelkleden en andere dienbladen bewaren. Ideaal voor het aankleden van een eetkamer, het past ook heel goed in een woonkamer om uw boeken en tijdschriften op te slaan en dus ruimte te maken.

Het dressoir gaat naar de Scandinavische tijd

En om liefhebbers van Scandinavische stijl en een Scandinavische sfeer te bevredigen, is het Marcus-model trendy. Heerlijk retro, met zijn licht houtfineer, strakke lijnen en neutrale, rustgevende kleuren, is Marcus net zo comfortabel in een woonkamer of eetkamer als in een kantoor. Het is dus aan jou om te kiezen waar het het meeste effect heeft.

Ontdek hier onze selectie producten:


Reclame


Video: 15 Awesome Tents That Raise the Bar in Camping and Glamping