5 items om tegen lage prijzen op kamerdecor te jagen

5 items om tegen lage prijzen op kamerdecor te jagenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het tijdperk van rommelmarkten en garageverkoop is augustus! Het is daarom meer dan ooit de gelegenheid om goede decoratieve deals te vinden, zowel retro als goedkoop, om het interieur te charmeren en het voor het begin van het schooljaar van lucht te laten veranderen. Focus op de slaapkamer met onze top 5 om op te jagen (en om te leiden)!

Gelaagde reiskoffer = een nachtkastje

In termen van goede vondsten om over de rommelmarkten te doen, zijn oude reisstammen een veilige gok. En om een ​​goede reden, in de decoratie, scheuren we ze weg als hotcakes, hun authentieke versie van de reis en hun uiterlijk van ouderwetse globetrotter hebben hun succes opgebouwd. In de slaapkamer is het beste idee om 2 of 3 naast het bed te stapelen om een ​​verfijnd nachtkastje te improviseren ...

Een vervaagde ladder = een trendy sieradenhouder

Ladders zijn trendy! Dus als we het geluk hebben om oog in oog te staan ​​met een versleten model, aarzelen we niet, we nemen het. Een penseelstreek en verf later, je hebt een mode-accessoirehouder op menselijke schaal tot je beschikking waar je in stijl kunt hangen, pompen (bij de hielen), sjaals, zonnebrillen, kettingen en oorbellen. Chique, toch?

De pagina's van een oud boek = een ongewoon muurdecor

Pas op voor oude boeken die worden getoond in garageverkoop waarvan de titel uw nieuwsgierigheid niet opwekt. Je zou ze uiteindelijk kunnen kopen, niet om ze te lezen, maar om te versieren! En het is geen grap. Door het los te maken en in te lijsten als kunstwerken, hun mooiste pagina's enigszins vergeeld door de tijd (teksten of illustraties), kan het wanddecor gemakkelijk in de ban zijn.

Een werkplaatslamp = een offset wandlamp

Als je een lamp van een ambachtsman of kunstenaar uit het verleden tegenkomt, waarom zou je hem dan niet een tweede leven geven door hem te upgraden? In plaats van het aan te nemen als een gearticuleerd armatuur om op te hangen, hang het aan de muur als een offset wandlamp, en het effect zal dubbel succesvol zijn.

Rotan manden = charmante opslag

De rotanmanden die vroeger werden gebruikt om te winkelen, plukken en meer, kunnen nu opnieuw worden geïnterpreteerd als authentieke, originele opslag. Word een echte tote, we organiseren wat we willen: sieraden, schone lakens, boeken, plaids, kussens ... Onze praktische decoratievideo's


Video: 26 FUNNY NEW WAYS TO USE EVERYDAY ITEMS