Hoe de inrichting van de kinderkamer beheren?

Hoe de inrichting van de kinderkamer beheren?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De decoratie komt de kinderkamer binnen. Nadat ze zichzelf in elke kamer van het huis heeft geïllustreerd door de muren van de keuken of badkamer neer te halen, valt ze nu de slaapkamer van de peuter aan. Makers en grote merken investeren erin en bieden het kleur en stijl. Kinderkamers worden zo volwaardige ruimtes met meerdere functies. Maar voordat je helemaal opnieuw begint, gaan we terug naar de basis die we meestal vergeten.

Een slaapkamer, 3 zones

De kinderkamer neemt een eigen plek in het huis in. Deze eigen wereld brengt verschillende soorten activiteiten samen: slapen, werken en spelen. Een woord van advies, meng ze niet! Concreet, vermijd de televisie in de buurt van het bed en heb geen speelse voorwerpen op het bureau! Maak in plaats daarvan aparte ruimtes door zijn tekeningen of familiefoto's aan de muur naast het bed te hangen. Ze zullen geruststellend zijn en een geruststellende omgeving voor uw kind creëren. Wat betreft het bureau, zorg ervoor dat het goed verlicht is en dat je alle benodigde apparatuur hebt, zodat je kind niet wordt afgeleid door zijn potloden te halen voor zijn kleuroefeningen. Deze eenvoudige kleine aanpassingen houden de aandacht van uw kind op een bepaalde plek en voorkomen dat het zich verspreidt.

Laat de kinderen hun decoratieve keuze doen gelden

Zoals u kunt zien, blijft de slaapkamer van uw kind een echt universum gewijd aan zijn zich ontwikkelende persoonlijkheid. Door zijn geheimen, zijn spellen en zijn lessen te verbergen, vertegenwoordigt het voor hem een ​​echt "thuis" in het huis. Ze moet geruststellend zijn en naar haar beeld. Daarom is het raadzaam om uw kind aan te moedigen bij de keuzes die worden gemaakt om de kamer te versieren. Bespreek met uw kind zijn smaak, zijn verlangens en uw budget. De uitwisseling is essentieel omdat het hem in staat zal stellen zijn kamer beter toe te passen. Op deze manier vermijdt u ook kamers die volledig zijn gewijd aan Barbie of Spiderman.

Gebruik de inrichting van zijn kamer om zijn gemoedstoestand te temperen

Deze hoofdruimte waarin je kind kan groeien, omvat het spelen met kleuren en symbolen zodat je meisje of jongen in harmonie is met zijn universum. Gebruik hiervoor het kleurenpalet. Weet dat paars en zijn variaties de concentratie bevorderen. Fuchsia of bordeaux hebben de voorkeur in de kamer van de timide, omdat deze geruststellende schaduw het kind in staat stelt meer te doen gelden. Wat groen betreft, zijn de frisheid en toon ideaal als je peuter gestimuleerd moet worden. Aarzel ook niet om de kamer van uw kind te personaliseren door zijn naam op de deur te hangen. Foto's, posters en andere snuisterijen zijn welkom, maar zorg ervoor dat het kind niet wordt "overspoeld" door al deze accessoires. Dit zou voor overlast zorgen en het kind met teveel informatie verdrinken. Onze praktische kinderkamervideo's


Video: IKEA - BEKANT zit én sta-bureau


Opmerkingen:

 1. Audric

  Ik weet wat te doen)))

 2. Tiladene

  Het spijt me, maar ik denk dat je een fout maakt.

 3. Cecrops

  the previous parts were better))))

 4. List

  Weet iemand hier over radio? We hebben een collega nodig die kort zou vertellen over de T2 -transistor (het is niet duidelijk hoe RV = RV1 te controleren). Hopelijk zijn er hier radio -amateurs. Als het volledig off -topic is, dan heb het spijt me. Ik moet schrijven, ik zie gewoon geen uitweg. PS: als de spelling niet correct is, excuseer me dan ook, ik ben pas 13 jaar oud.

 5. Haemon

  Deze uitstekende zin moet met opzet zijn

 6. Helaku

  Ik heb dat niet gehoord

 7. Tomlin

  Een win-win :)Schrijf een bericht