Welke kleuren moeten worden gegeven voor een grafische ruimte?

Welke kleuren moeten worden gegeven voor een grafische ruimte?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wil je een decoratie met een strak design in je kamer benadrukken? Zet vervolgens in op kleuren die de grafische sfeer van uw kamer zullen accentueren. Hier zijn enkele kleurentips!

Zwart en wit, winnend duo

De kleuren van een grafische ruimte moeten absoluut met contrasten spelen om deze stijl te accentueren. En als het op kleuren aankomt, staat niets wit en zwart in de weg! Dit duo, zeer trendy voor het begin van het schooljaar, is daarom ideaal voor het geven van een grafische stijl. We kunnen bijvoorbeeld zwarte meubels tegen witte muren plaatsen, of omgekeerd als we alleen een deel van de muur in zwart schilderen. Weet dat het op een witte muur heel gemakkelijk is om een ​​grafische noot te geven door bijvoorbeeld zwarte lijsten te gebruiken om een ​​kunstgalerij te maken waar kleuren en geometrische vormen je bondgenoten zullen zijn. Denk ook aan de vloer die je ook kunt kiezen in zwart met gebeitst hout, vinyl of tegels die je vervolgens kunt accessoriseren met witte tapijten zoals schapenvachten. En als u het grafische aspect maximaal wilt benutten, durf dan de vloer op een dambordachtige manier. Bovendien kun je ook spelen met accessoires die deze twee kleuren gebruiken. We denken bijvoorbeeld aan een textiel met zwart-witte patronen die u bijvoorbeeld voor beddengoed kunt gebruiken. Tegels, lijnen, stippen, ongeacht het patroon, het is de afwisseling van zwart en wit die het visuele uiterlijk van het linnen in uw kamer zal geven. Houd er rekening mee dat als u het mengsel van zwart en wit te scherp vindt, het ook werkt met grijs dat u vervolgens met wit zult gebruiken voor een zachtere sfeer maar niet minder grafisch.

Het vleugje kleur

Als het leven in zwart en wit een beetje fantasie voor je smaak mist, weet dan dat je niet alleen een derde kleur aan dit duo kunt toevoegen, maar ook zwart of wit kunt vervangen door een helderdere kleur. Rood is bijvoorbeeld een grafische bondgenoot naar keuze die net zo goed bij de een past als bij de ander en zelfs beide. Het kan worden binnengebracht dankzij een paar decoratieve accessoires zoals een kussen of een vaas, maar ook dankzij grotere stukken zoals meubels. Merk op dat het werkt met alle felle kleuren als u een dynamische sfeer aan uw kamer wilt geven. Wil je een zachtere sfeer? Je moet gewoon een zachtere kleur kiezen! In tegenstelling tot wat men zou denken, zal roze bijvoorbeeld heel goed werken voor een vrouwelijk tintje in een omgeving die altijd even grafisch is. Aarzel niet om bijvoorbeeld beddengoed met roze patronen (strepen of bloemen) met een intense zwarte plaid te gebruiken. Hier is het dan de mix van stijlen die op een mannelijke / vrouwelijke manier een echt grafisch spel in je kamer zal creëren. Als u een stel bent, waarom dan het bed niet in tweeën snijden met de ene kant roze en de andere zwart? Elke kamer heeft zijn kleurzijde en biedt de kamer een grafische en zeer decoratieve uitstraling.


Video: Hoe kan je strak aflijnen tussen twee kleuren? Verftips van de colora coach