Ik ontdek de techniek van textielpersonalisatie

Ik ontdek de techniek van textielpersonalisatie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ontwerpen, met stukjes nieuws: 739845 stof, iets van A tot Z, of het nu kleding of decoratieve items is, het is verre van zo eenvoudig ... vooral als je het niet weet of je hou niet van naaien! Dat betekent niet dat we geen creatieve ziel hebben ... De kunst van textielpersonalisatie laat het je meteen zien!

Wat is "custo-textiel"?

Transformeer, decoreer, personaliseer met je eigen gevoeligheid, om een ​​tweede leven te geven aan een object (kussens, linnengoed, tassen, stoffen, steunen zijn eindeloos!): Dit is maatwerk van textiel. In zekere zin, een kunst van recyclen die erg in de mode is en die veel verbeeldingskracht vereist ... en een beetje materiaal ... De eenvoudigste manier om in deze discipline te beginnen, is om "verfraaiing op maat" te oefenen. In tegenstelling tot wat we "transformatieaanpassing" zouden kunnen noemen, waarvoor meer naaitechniek nodig is, omdat het bestaat uit het aanpassen van het complete uiterlijk van een kledingstuk (we voegen een band met nieuws toe: 739845 stof om het te vergroten , voegen we een geritsel toe in plaats van een rits die niet meer werkt ...), de verfraaiing bestaat uit het versieren van uw steun met decoratieve elementen om het een nieuwe look te geven. Hiervoor kunt u verschillende materialen en verschillende technieken gebruiken.

3 gemakkelijke toegangstechnieken en materialen om te beginnen

Textiel overdracht kunt u enkele leuke illustraties op uw nieuws toepassen: 739845 stof. U hoeft alleen maar te tekenen en af ​​te drukken op transferpapier, of kant-en-klare illustraties zoeken die overeenkomen met uw decoratieproject (er zijn allerlei transfers in alle stijlen). Een ijzeren slag op de textieltransfer die op je steun is aangebracht en voila! Opstrijkbare decoraties zoals nagels, steentjes, glitterstoffen, vinylpatronen, voorgesneden viltvormen ... zullen ook dienen als ornamenten om uw steun te verfraaien. Textiel schilderij (wat zelfs in reliëf kan zijn!), kunt u zich authentieke decoraties voorstellen. Gebruik zelfklevende stencils voor een zeer succesvolle weergave vanaf de eerste tests met uw textielverf. (Er zijn veel patronen en de keuze is enorm!) Pak nu je oude t-shirt en ga aan de slag!

Video: ontdek de 7 werelden van techniek!


Opmerkingen:

 1. Moogunris

  De nuttige vraag

 2. Cooey

  E -mail me op PM, we praten.

 3. Tojataur

  Iets bereikt niet zo

 4. Ahsalom

  Dit is een zeer waardevol antwoord.

 5. Balen

  Ik denk dat ik fouten maak. Ik ben in staat om het te bewijzen. Schrijf me in PM, spreek.

 6. Caley

  Dit bericht is gewoon onvergelijkbaar

 7. Raphael

  Niets nieuws :(Schrijf een bericht