Schuifluiken herstellen, gebruiksaanwijzing

Schuifluiken herstellen, gebruiksaanwijzing


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het herstellen van zijn draai-luiken is op zichzelf geen moeilijke operatie en het bespaart op de aanschaf van nieuwe luiken die misschien minder solide en minder aantrekkelijk blijken te zijn dan degene die u hebt. Hoe uw swing-shutters correct te herstellen? Vind meer artikelen over het thema: werkoffertes voor het aanbrengen van luiken

In welke periode en hoe kunnen ze uit hun bindingen worden gehaald?

Uw luiken (houten, traditioneel, enz.) Moeten regelmatig worden onderhouden. Daar bedoelen we niet elke maand mee, maar omdat ze regelmatig worden blootgesteld aan slecht weer (wind, sneeuw, zon, regen), is het belangrijk om ze om de 5 jaar te renoveren. Je moet ook rekening houden met het klimaat van je woonplaats: aan zee raken de luiken veel sneller beschadigd. Dat gezegd hebbende, je moet oppassen dat het hout niet barst of blaast, en na 2-3 jaar beginnen met renoveren. Hiervoor moet u uw swing-shutters losmaken, een vrij eenvoudige handeling. De luiken worden vastgehouden door scharnieren: het is daarom gewoon nodig om ze op te tillen. Sommige kunnen worden opgelost door een Engels scharnier. In dit geval schroeft u uw scharnier los of renoveert u uw luiken ter plaatse, als het klimaat geschikt is.

Basismateriaal

Met behulp van borstels, een schildersmes, schrapers, een schuurblok en een trillende schuurmachine, verspreidt u de chemische stripper, het behandelingsproduct dat u hebt gekozen, de houtpulp, beits en roestwerende lak. De sluiter moet gelijkmatig worden bedekt, om aan de ene kant niet meer te beitsen en te behandelen dan aan de andere. Vergeet niet handschoenen aan te trekken, want deze producten zijn uiterst giftig. Ze kunnen zover gaan dat ze laesies op de huid veroorzaken. Buiten werken is essentieel, omdat de dampen van de materialen zeer gevaarlijk zijn voor de longen. Nadat u de vloer hebt bedekt om deze te beschermen, laat u uw producten bovendien minstens een kwartier werken.

Strippers en houtpulp?

Strippers zijn nog steeds net zo slecht voor het menselijk lichaam, zelfs als ze veel minder zijn dan voorheen. Hun effectiviteit is echter niet langer te bewijzen. De oude verf verdwijnt zeer snel onder invloed van de stripper. Schraap met een spatel gewoon de verf die begint te blazen, vergeet de hoekjes en gaatjes niet, en voila! Gepresenteerd in de vorm van gel, vloeistof of aerosol, kiest u de stripper die het beste overeenkomt met uw oppervlak. Aan de kant van de houtpulp is het er niet om de verf te verwijderen, maar om de onvolkomenheden in het hout te repareren en te voorkomen dat het weer eraan blijft knagen. Nadat de houtpulp is aangebracht, moet u wachten tot deze droog is en vervolgens schuren. Het hout van de sluiter zal daarom glad en uniform zijn. Zodra deze stappen zijn voltooid, hoeft u alleen nog maar de luiken te bevlekken en krijgt u een gloednieuw paar luiken. Dit is de renovatie van apparatuur!Opmerkingen:

 1. Kazrazuru

  Ja inderdaad. Dus het gebeurt. We zullen deze vraag onderzoeken.

 2. Johan

  Mijn excuses, maar naar mijn mening vergist u zich. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM.

 3. Shaheen

  Absoluut met u eens. Het is een uitstekend idee. Het staat klaar om u te ondersteunen.

 4. Trumble

  Dus hier is het verhaal!

 5. Attila

  Ik bedoel, je hebt het mis. Ik bied aan om het te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 6. Laren

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik kan mijn positie verdedigen. E -mail me op PM, we zullen het bespreken.

 7. Berakhiah

  Ik denk dat je je vergist.Schrijf een bericht