Japan, dit nieuwe Zweden

Japan, dit nieuwe ZwedenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Van 6 tot 10 september is een niet te missen evenement de beurs Maison & Objet in Parijs. Zoals ik u gisteren al heb verteld, zal ik deze kans dit jaar niet missen en ik probeer deze korte dag te organiseren om alle stands te bezoeken die mij interesseren. Naast de essentie zullen er ook verrassingen en ontdekkingen zijn zoals de tentoonstelling Japan Style gepresenteerd door de JETRO (Japan External Trade Organisation). Want als je het nog niet wist, is Japan qua decoratie het nieuwe Zweden. Met Japan combineren we twee winnende trends: Zweedse natuurlijkheid en etnische print. Dit jaar moeten we beide de Zweedse stijl een beetje te streng maken en de etnische stijl een beetje te iets verzachten (luipaard en moucharabieh), wat uiteindelijk een keuze voor Japans ontwerp geeft. Dankzij de tentoonstelling Japan Style kunnen we eindelijk Japanse merken ontdekken die gespecialiseerd zijn in serviesgoed en gastvrijheid. Met Form Lady is het een terugkeer naar de basis en de basis. Fantasie is er misschien niet, maar de objecten blijven tenminste tijdloos en zitten vol met authenticiteit.
Bij Rivers Drinkware, een bedrijf gespecialiseerd in artikelen voor koffie en thee, presenteren we objecten in eenvoud zowel in lijnen als in gebruik, zoals deze Demita-mok bewijst, een superlichte take-away met dubbele wand thermische en mond of stro proeverij optie.
Op dit moment zijn deze twee merken bijna niet te vinden in Frankrijk, maar wees gerust, de Japanse trend is overal en beïnvloedt andere ontwerpstudio's. In Frankrijk bijvoorbeeld zal dit najaar 2013 onder het teken van de golf worden geplaatst, beschikbaar op gerechten maar ook op cakes.
1. Blauwe golven mok, Mr & Mrs Clynk, € 15 2. Rijstkom, Tokyo Studio Design, € 7 3. Wave placemat, Edo van Franck Josseaume, € 25 4. Eclair "Hokusaï", Fauchon, € 7 .


Video: Zweden