Tutorial: een marine touw armband

Tutorial: een marine touw armband


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Myzotte is illustrator, grafisch ontwerper en overigens moeder van drie (binnenkort vier) kinderen. Op haar blog deelt ze DIY smart, momenten van het leven en inspiraties. Vandaag vinden we het voor een super tutorial, een marine cadeau armband perfect voor moederdag.

Het materiaal

Je hebt nodig: - nieuws: 739827 wol, gaas (opengewerkte wol), of anders een dikke katoenen draad (jute-stijl) - gek plastic - schaar - kleurpotloden of alcoholstiften - een kaars - gouden draad - een grote houten kraal

De etappes

1. Druk de sjabloon voor de mariene vormen af ​​en traceer ze op gek plastic. 2. Kleur de plastic stukken. Plan ook de gaten (uithollen met een schaar of met behulp van een perforator). 3. Kook (normaal ongeveer 3 tot 6 minuten afhankelijk van de oven, voorverwarmd tot 175 °). 4. Knip een strook wollen gaas ongeveer 25 cm. 5. Bevestig de gekke plastic bedels met de draad. U zult de draad moeten draaien om ze stevig in het nieuwsnetwerk te bevestigen: 739827 wol. 6. Rijg de kraal aan het einde in en blokkeer deze. Om dit te doen, kun je beide uiteinden waxen met een kaars - precies dezelfde techniek als bij het herstellen van gerafelde veters. (Let op, deze instructie moet worden gedaan door een volwassene). 7. Bevestig de armband aan de pols en haal de parel door een gaas van het net om hem uit te rekken en de armband gesloten te houden.

Op het einde

Daar ga je! Een mooie zelfgemaakte zeemansarmband!

Dank aan Myzotte voor haar creatie! Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van je armbanden op onze Facebook-pagina en vind andere ideeën op onze Pinterest!

Video: 002 - Oogsplits en eindsplits maken


Opmerkingen:

 1. Dugar

  Het idee van 'goede steun.

 2. Mooney

  I recommend to you to come for a site where there are many articles on a theme interesting you.

 3. Jim

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. We zullen bespreken. Schrijf in PB.

 4. Beckham

  Ik bedenk dat u een fout begaat. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Pirithous

  Het is het daarmee eens, deze vermakelijke meningSchrijf een bericht