Zelfgemaakte trend komt ook naar het kantoor

Zelfgemaakte trend komt ook naar het kantoor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Volgens een studie van het Observatorium over de Franse en openluchtrecreatie Campingaz, neemt 1 op de 2 Fransen liever hun "zelfgemaakte" picknick mee naar het kantoor in plaats van een broodje of een andere kant-en-klare maaltijd te kopen . De balans is daarom duidelijk, de "zelfgemaakte" komt het huis uit en wordt naar het kantoor geëxporteerd, waardoor een nieuwe essentiële in de keuken wordt geboren: de lunchbox of lunchbox.

Een nieuwe manier van eten

De Fransen willen beter eten! En dit houdt in het bereiden van hun maaltijden. Geen gerechten meer waar de ingrediënten op een groep chemici lijken, vandaag willen we ons bord beheersen door onze eigen ingrediënten te selecteren om gezonde producten te eten. Het plezier van koken draagt ​​bij aan zijn claims en brengt de kantoorpicknick voor 1 op de 2 Fransen naar voren. Geïnspireerd door de Japanners die hun lunch in dozen eten, de kunst van bento, voor een gezonde maaltijd, aldus geland in Frankrijk. En als de bento voor het eerst overeenkomt met een traditionele Japanse maaltijd, duidt hij ook de gecompartimenteerde doos aan die voedsel herbergt en die de Fransen hebben teruggevorderd!

Steeds meer inventieve dozen

Bereid uw maaltijd voor op het werk, maar op voorwaarde dat u het in stijl doet! Om aan deze eis te voldoen, richtten de Fransen zich eerst op bentoboxen. De fabrikanten gaven snel veel tips voor het vervoeren van hun lunch. Zelfs het beroemde merk Tupperware lanceerde vervolgens meer esthetische collecties met mooie kleuren bijvoorbeeld. Het ingenieuze merk Lékué heeft de Franse specificiteit van de sandwich onderzocht en biedt zelfs hoezen om stokbrood en gesneden brood te vervoeren. Wat Aladdin betreft, bezoekt hij de bento-doos opnieuw met een kleine praktische cilindrische doos met een handvat en Black + Blum vindt het maaltijdplateau opnieuw uit met een compartiment dat alles bevat wat je nodig hebt. Iets om de picknick opnieuw uit te vinden!

Video: 23 MAGISCHE DECORIDEEËN VOOR AANKOMENDE KERST


Opmerkingen:

 1. Meramar

  Natuurlijk. Het was ook bij mij. We kunnen over dit thema communiceren.

 2. Millman

  Goed geproduceerd?

 3. Royns

  Sorry, de zin is verwijderd.

 4. Nanos

  vreemd genoeg, maar de analoge is?Schrijf een bericht