Te vermijden fouten met het tegelpatroon

Te vermijden fouten met het tegelpatroon


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het tegelpatroon is erg mooi en we gebruiken het graag om een ​​warme kant aan het huis te geven. De tegels herinneren ons soms aan de chalet-sfeer of de landelijke sfeer. Blauwe gingang en rode gingang brengen authenticiteit, terwijl gekleurde tegels originaliteit en pep in je interieur brengen. Kortom, tegels zijn decoratief, mits u ze goed gebruikt. Hier zijn enkele fouten die u niet kunt maken.

Fout # 1: de tegels op de tafel vermenigvuldigen

Als er een plaats is waar tegels hun plaats hebben, ligt deze op de tafel. We houden van de Vichy-tafelkleden die ons herinneren aan de sfeer van landhuizen of de tafel van onze grootmoeders. Tegels zijn ook erg populair bij gerechten. Tegels moeten echter spaarzaam worden gebruikt. Als ze op het tafellinnen aanwezig zijn, kiezen we voor een degelijk servies en vice versa. Nog een tip: meng de blauwe Vichy en de rode Vichy niet, en combineer de Vichy altijd met de witte.

Fout # 2: tegels op alle muren plaatsen

Hou je van tegels? Maak er geen misbruik van. De tegels kunnen hun plaats op de muren hebben. Er zijn ook sublieme Harlequin of Designers Guild wallpapers. Maar zet niet alle muren op! De tegels moeten op een enkele pan worden geplaatst en worden gecombineerd met gecoördineerde vlakte. Leg in dezelfde geest geen tegels op alle steunen. Als u ervoor kiest om tegels op de muren te leggen, leg ze dan niet op het tapijt, de bank of het bed.

Fout # 3: De geruite patronen mengen

De mix van patronen is een populaire trend, maar waakzaamheid is essentieel bij tegels. Meng nooit verschillende geruite stoffen! Het is een grote slechte smaak. De tegels kunnen worden gecombineerd met effen of stoffen met grote patronen of zelfs een enkel patroon. Plaats bijvoorbeeld voor een landelijke sfeer een eenvoudig kussen, een geruit kussen en een kussen met een kip of een konijn.

Fout 4: pas de tegels niet aan de decoratie aan

Er is een zeer groot aantal geruite stoffen. Het is daarom mogelijk om tegels te kiezen die geschikt zijn voor het decor of de sfeer die u thuis wilt creëren. Als je een warme inrichting, houten of smeedijzeren meubels hebt, is de rode Vichy of de blauwe Vichy je bondgenoot. Veelkleurige geruite tapijten kunnen ook hun plaats thuis vinden. Als de sfeer in uw interieur modern of zelfs eigentijds is, moet u wedden op atypische tegels of grote zwart-witte tegels. Je kunt spelen met de grootte van de tegels en de kleuren, maar pas op voor inconsistente huwelijken!


Video: De 5 grootste fouten die je dient te vermijden bij investering in vastgoed.