Wat als je alleen essentiële keukenrobots moest houden?

Wat als je alleen essentiële keukenrobots moest houden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Liefhebbers van eten zijn vaak ook liefhebbers van keukenmachines. En tegenwoordig zijn de keukens overvol met allerlei soorten robots waarvan de functies soms vergelijkbaar zijn. Verlaat de donutmachines en ander suikerspin (waar we echter dol op zijn), we gaan naar het essentiële! Als we maar een paar echt nuttige robots zouden houden, wat zou er dan op de werkplannen staan?

De blender: het nieuwe accessoire om alles te doen

Vroeger gebruikte je voor het maken van een soep een ovenschotel, je kookplaat en een staafmixer. Tegenwoordig kun je een voorbereiding maken met alleen een blender en slechts één dankzij de nieuwe verwarmde modellen. Maar zonder u deze nieuwste revolutie te bieden, is de blender een ware bondgenoot van keukens voor het bereiden van soepen, smoothies, purees, cocktails ... en in het algemeen het mengen of hakken van voedsel.

De drummer: essentieel voor de patissier

Klop de eiwitten, maak sauzen, maak cakedeeg, de klopper is vooral de ideale bondgenoot. Om ruimte te besparen, vermijden we de voetstukmodellen die zeker geavanceerder zijn en geven we de voorkeur aan een elektrische handmixer die u op het werkplan kan begeleiden. Het goede nieuws is dat het nu in mooie kleuren komt en zelfs met patronen zoals strepen.

De multifunctionele robot: de bondgenoot van alle voorbereidingen

Is één robot niet genoeg voor u? Zet dan in op de multifunctionele robot die de rol van minstens drie robots zal spelen. We kiezen bijvoorbeeld voor een geavanceerde mixerrobot die mixen, hakken en mixen mogelijk maakt zonder de apparaten te vermenigvuldigen.