Ontwerp een veelzijdige tafel met Bosch

Ontwerp een veelzijdige tafel met Bosch


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In een studio of een kleine keuken is het belangrijk om trucs te gebruiken om ruimte te besparen. Bosch begrijpt dit en biedt u aan om zelf een klaptafel te maken, ideaal voor kleine ruimtes. Het belangrijkste voordeel? Het biedt twee toepassingen: een werkoppervlak en een spiegel. Hier is de stap voor stap in foto's om dit te bereiken. Met je gereedschap!

Supplies

- 2 houten panelen van maat 80 x 60 x 2 cm - 4 metalen scharnieren - 1 spiegel van 60 x 40 cm - 1 rol plakband voor spiegel - 2 L-vormige haken + geschikte pluggen van 6 mm - 1 emmer met donkergrijze acrylverf - houtboren van 10 mm - betonboor van 6 mm - Schroef (4 x 60 mm) - Papier of film om het verfgebied te bedekken - 1 rol afplaktape - 1 set vierkant - 1 potlood - 1 lange liniaal - Bosch PST 18 Ll accu-decoupeerzaag - Bosch PSR 18 Ll accu-schroevendraaier - Bosch PFS 3000-2 verfspuitpistool - Bosch accuboormachine. Unea Maxx doorlooptijd : Ongeveer 5 uur

Stap 1: Maak de tafelpoot

Maak de tafelpoot voor de klaptafel van het eerste houten paneel. Gebruik hiervoor het potlood en teken een rechthoek op het paneel. De rechthoek moet op 10 cm van elke rand van het paneel worden getekend. Bij het meten en markeren is het handig om een ​​vierkant en een lange liniaal te gebruiken.
Fotocredit: Bosch

Stap 2: Boor de hoeken

Boor de vier hoeken van de getekende rechthoek met een houtboor van 10 mm. Tip: het geboorde gat moet de binnenkant van de gemarkeerde lijnen raken maar niet overlappen.
Fotocredit: Bosch

Stap n ° 3: Snijd de rechthoek

Snijd de rechthoek getekend met behulp van de draadloze decoupeerzaag, beginnend met het zagen van de hoeken.
Fotocredit: Bosch

Stap 4: Schuur de randen

Schuur de snijranden met de accuschuurmachine om de poot van de klaptafel te voltooien (dit wordt ook het houten frame van de spiegel).
Fotocredit: Bosch

Stap 5: Schilder het frame

Bedek het werkgebied met een beschermende film en verf het houten frame met de verfspuit. Bedek vervolgens de metalen scharnieren en het tweede houten paneel dat later het tafelblad zal vormen, met acrylverf.
Fotocredit: Bosch

Stap n ° 6: Bevestig de scharnieren

Zodra de verf droog is, monteert u de tafelpoot en het tafelblad aan de korte zijden met behulp van twee metalen scharnieren. Tip: controleer of de twee houten delen volledig overlappen wanneer ze worden ingeklapt voordat u de scharnieren volledig vastschroeft.
Fotocredit: Bosch

Stap 7: Markeer de positie van de spiegel

Markeer de positie van de spiegel aan de onderkant van het tafelblad. Plaats hiervoor de spiegel op de tafel en lijn deze met plakband in het midden van de tafel uit om de omtrek van de spiegel te markeren.
Fotocredit: Bosch

Stap 8: Breng het plakband aan

Breng de tape aan op de achterkant van de spiegel.
Fotocredit: Bosch

Stap 9: Plaats de spiegel

Draai de spiegel om en plaats deze voorzichtig op de tafel langs de markeringen.
Fotocredit: Bosch

Stap 10: Monteer de tafel

Monteer de bovenkant van de tafel, waaronder de spiegel is geplaatst, aan de muur met behulp van twee metalen scharnieren, zodat de tafel kan worden ingeklapt. Gebruik hiervoor eerst de 6 mm betonboor en de draadloze hamerboor om gaten te boren waar de scharnieren in de muur worden geschroefd en plaats de juiste pluggen van 6 mm. Gebruik de draadloze hamerboor om de scharnieren aan de muur en tafel te schroeven. Vouw vervolgens de lade omhoog en plaats twee L-vormige haken aan de muur, rechts en links van het paneel. L-vormige haken beveiligen het tafelblad in de opgevouwen positie om de spiegel te onthullen. Om de spiegel terug te brengen naar de tafelpositie, drukt u eenvoudig op de spiegel, draait u de L-vormige haken met de klok mee
Fotocredit: Bosch
Ontdek al onze design eettafels MADE.COM

Video: Bosch Carbide Multi Wheel doorslijpschijven - The best your tool can get


Opmerkingen:

 1. Galmaran

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Schrijf me in PM, we praten.

 2. Loran

  Het spijt me, deze optie past niet bij mij.

 3. Macklyn

  Ik raad je aan om de site te bekijken, met een groot aantal artikelen over het onderwerp dat je interesseert.

 4. Churchyll

  Interesting and informative, but will there be something else on this topic?

 5. Napolean

  Ze hebben het mis. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.Schrijf een bericht