Video: Hoe maak je een katoenen bloem?

Video: Hoe maak je een katoenen bloem?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wil je eigenzinnigheid toevoegen aan je kapsels? Op zoek naar een origineel ornament voor uw accessoires? Ontdek de tips van Annabel Soirat-Godard, maker van het merk "Faispasçi Faispasça", om een ​​katoenen bloem te maken voor een broche of een hoofdband.

Bekijk de video:

Maak de katoenen bloem

Om een ​​katoenen en actu-bloem te maken: 739845-stof, hebt u een stuk actu: 739845-stof, een hoes om de vorm te markeren, katoen, draad en een naainaald. Trek de achterkant van de actu: 739845 stof rond de afgeronde hoes. Snijd vervolgens een nieuwsschijf: 739845 stof met een marge van ongeveer 1 cm van de markering op de omslag. Naai met de draad langs de getraceerde schijf zonder te vast te draaien, waardoor de bedrukte zijde van de actu zichtbaar wordt: 739845 stof. Nadat u de ronde hebt voltooid, plaatst u katoen in uw nieuws: 739845-stof en trekt u deze vast. Markeer de bloemvorm door de actu: 739845 stof van de achterkant naar het midden van de vorm te naaien. Herhaal om de bloem in tweeën te delen en verdeel vervolgens elke helft in drie delen met behulp van de draad om de bloemblaadjes te vormen.

De afwerkingen van een katoenen bloem

Leg een knoop op de achterkant van de bloem als je klaar bent. Naai een kleine parel in het midden van de bloem voor een meer delicate uitstraling. Knip het overtollige draad en nieuws: 739845 stof aan de achterkant van de bloem en bevestig het op een hoofdband of een speld. Dankzij het advies van Annabel Soirat-Godard, maak je in een paar minuten een mooie bloem in het nieuws: 739845 stof en katoen. Bekijk de video Hoe maak je een katoenen bloem? op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.

Video: bloem haken crochet flower


Opmerkingen:

 1. Erling

  Je hebt geen gelijk. Ik kan mijn positie verdedigen. Mail me op PM, dan praten we verder.

 2. Jilt

  Deze briljante zin zal van pas komen.

 3. Samunris

  Naar mijn mening is het daadwerkelijk, ik zal deelnemen aan discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen. Ik ben er zeker van.

 4. Yule

  Ja!

 5. Shall

  De opmerkelijke vraag

 6. Malagar

  Between us speaking, I so did not do.

 7. Antinous

  Ik vond het erg leuk!Schrijf een bericht