Video: hoe maak je een lange ketting met verschillende kettingen?

Video: hoe maak je een lange ketting met verschillende kettingen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heb je veel niet-passende kettingen en kettingen en weet je niet hoe je ze moet dragen? Wilt u een origineel sieraad maken van gerecyclede artikelen? Sylvia Grandperrin, maker van het merk "Les Joyaux de la Couronne", legt uit hoe je een ketting van verschillende ketens kunt maken.

Bekijk de video:

Monteer de kettingen

Om een ​​vrij lange ketting te maken, neem je verschillende kettingen en verschillende spacers, zoals ringen of originele parels. Om kettingen esthetisch te assembleren, plaats altijd een bedel tussen twee kettingen, met behulp van de techniek van "pigtail". Pak hiervoor een nagel met je vingers. Draai met behulp van een tang de nagel in het midden om een ​​lus te maken. Rijg deze lus dan aan het ene uiteinde van een ketting. Knijp de basis van de lus samen met de, draai vervolgens met een andere tang een van de takken van de nagel rond twee omwentelingen rond deze basis. Knip het resterende deel van de nagel. Voer dezelfde bewerking uit met de tak van de resterende nagel om het tussenliggende element te fixeren: u krijgt dus twee "varkensstaarten" met een enkele nagel.

Sluit de sautoir

Wanneer u alle kettingen en afstandhouders hebt gemonteerd, sluit u de jumper. Gebruik hiervoor twee gebroken ringen die je in elk uiteinde van de ketting steekt. Steek de karabijnhaak door een van deze ringen. Steek in de andere ring een aanpassingsketting die de lengte van de ketting aanpast. Dank aan Sylvia Grandperrin voor deze handige tips voor het recyclen van oude ketens. Bekijk de video Hoe maak je een lange ketting met verschillende kettingen? op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Hoe Maak Je Een Lange Ketting?