3 lage prijzen om de sfeer in uw kamer te veranderen

3 lage prijzen om de sfeer in uw kamer te veranderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Elk seizoen is hetzelfde, je wilt de decoratie veranderen, maar je portemonnee verbiedt je om grote werken te doen en het verlies van controle over het budget. Gelukkig, door slechts een paar visueel sterke accessoires te veranderen, transformeert u de sfeer zonder de bank te breken! Het is aan jou om in een oogwenk een, twee of drie accessoires te kiezen voor een nieuwe decoratie.

Kleine prijs nr. 1: een vleugje behang

Weet allereerst dat er behang is tegen alle prijzen! De eerste rollen beginnen bij minder dan 10 euro en de duurste vliegen rond honderden euro's. Houd er dan rekening mee dat hoe sterker een behang qua patroon is, hoe minder u het hoeft te gebruiken om een ​​zeer decoratief effect in uw interieur te creëren. De truc voor een lage prijs is daarom om een ​​enkele rol kleuren of zeer grafische patronen aan te bieden die u alleen in contact met een strook gebruikt om een ​​ruimte of in een nis af te bakenen om de diepte te markeren. Het is ideaal om de stijl van uw keuze in uw interieur te injecteren zonder alles te veranderen!

Lage prijs nr. 2: een bankhoes

Een bank is een grote investering, dus u zult er niet zoveel aan veranderen als u wilt. De oplossing om de show nieuw leven in te blazen? Kies voor een nieuwe dekking. Toegegeven, het is nog steeds nodig om ongeveer 200 euro te tellen, maar het is al je woonkamer die zal worden getransformeerd en je hebt niets anders nodig om de stijl van de kamer te veranderen. Ons advies zodat de investering loont: wed op een kleur die radicaal verschilt van degene die u al bezit. En vergeet niet dat felle kleuren erg trendy zijn!

Lage prijs nr. 3: een decoratieve hanglamp

Licht is een echte decoratieve aanwinst die de perceptie van decoratie kan veranderen. Het aanbieden van jezelf is ook een uitstekend startpunt voor een nieuwe decoratie. Een vloerlamp of een andere lamp kan duur zijn, dus we hangen een ophanging. Het ideaal om het decor te veranderen, is om te wedden op een XXL-model dat niet noodzakelijk duurder is. De meest economische oplossing? Chinese papieren ballen (minder dan 10 euro) die u in het wit kunt adopteren of persoonlijk kunt aanpassen met markeringen of afplakband. Onze praktische decoratievideo's